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Menus [eng]
To Start
Mackerel filet marinated with leek and lime, leek in different ways and lemon
prix: 31.00€
31.00€
Crumbled crab, calamansi (citrus) in two ways, spinach, timur berry
prix: 36.00€
36.00€
Foie gras with vanilla like light mousse, celery in different way
prix: 35.00€
35.00€
Proposé par
Main course
Anglerfish tournedos, fennel in three ways, seaweed and horseradish
prix: 37.00€
37.00€
Fillets of bass, lime gnocchi, yuzu, broccoli and fine mousse sauce
prix: 44.00€
44.00€
Beef tournedos, artichoke « à la barigoule », crispy bacon and smoked artichoke oil like gravy
prix: 48.00€
48.00€
Veal sweetbreads with chestnut flour, tortellini in carbonara style, light mousse of parmesan and smoked bacon
prix: 51.00€
51.00€
Proposé par
Desserts
Selection of Regional Cheeses
prix: 18.00€
18.00€
Coffee ganache cream, puffed rice and citronella crème anglaise
prix: 15.00€
15.00€
Soufflée pie chocolate, pear in two ways
prix: 17.00€
17.00€
Orange bavaroise, yogurt with lemon thyme, orange in two ways
prix: 17.00€
17.00€
Proposé par
Menu du Marché
Served only for Lunch - Menu à 29€uros (entrée et plat ou plat et dessert, hors boissons) - Menu à 35€uros (entrée, plat et dessert, hors boissons)
Appetizer
Starter
Green asparagus, mushrooms and roasted peanuts
Main Course
Rumsteck, carrots in different colors and wild garlic
ou
Dos de lieu jaune, mousseline de pomme de terre, socca aux algues et sauce choron
Cheese Course
Selection of regional cheeses (extra 18€)
Desserts
Soufflé à l’orange et grand marnier, sorbet agrumes
&
Mignardises
Proposé par
Menu de Saison
55€
Any change to this menu involves a extra charge of €8
Appetizer
Starter
Mackerel filet marinated with leek and lime, leek in different ways and lemon
Main Course
Anglerfish tournedos, fennel in three ways, seaweed and horseradish
Cheese Course
Selection of regional cheeses (extra 18€)
Desserts
Coffee ganache cream, puffed rice and citronella crème anglaise
Proposé par
Menu Découverte
65€
Any change to this menu involves a extra charge of €8
Appetizer
Starter
Foie gras with vanilla like light mousse, celery in different way
ou
Crumbled crab, calamansi (citrus) in two ways, spinach, timur berry
Main Course
Fillets of bass, lime gnocchi, yuzu, broccoli and fine mousse sauce
ou
Beef tournedos, artichoke « à la barigoule », crispy bacon and smoked artichoke oil like gravy
Cheese Course
Selection of regional cheeses (extra 18€)
Desserts
Soufflée pie chocolate, pear in two ways
ou
Orange bavaroise, yogurt with lemon thyme, orange in two ways
After-Dinner treat
Mignardises
Proposé par
Menu dégustation
85€
served for the whole table and only for dinner
Appetizer
Starter
Foie gras with vanilla like light mousse, celery in different way
ou
Crumbled crab, calamansi (citrus) in two ways, spinach, timur berry
Main Course
Fillets of bass, lime gnocchi, yuzu, broccoli and fine mousse sauce
ou
Beef tournedos, artichoke « à la barigoule », crispy bacon and smoked artichoke oil like gravy
Cheese Course
Selection of regional cheeses
Pre-dessert
Desserts
Orange bavaroise, yogurt with lemon thyme, orange in two ways
After-Dinner treat
Proposé par
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